Notice: Undefined index: lati_centru in /home/voyage/public_html/citire_id.php on line 22

Notice: Undefined index: longi_centru in /home/voyage/public_html/citire_id.php on line 23
Aquapark Nymphaea, Oradea, agrement

Rezervările Dvs. se trimit direct la Unităţile de Cazare alese. Acestea vor răspunde cererilor primite.

Nu se percep comisioane de rezervare sau alte taxe.


VoyageTube.com nu solicită date despre conturi bancare sau carduri, nu face vânzări ori transferuri de bani.
Prin continuarea navigării acceptaţi articolele din Termeni și condiţii, precum și Politica de confidenţialitate privind protecţia datelor.

In caz contrar, vă rugăm să întrerupeţi navigarea


>> Continuă navigarea >>

meniu         ×

Judetul Bihor
Vacante exotice, City-break
Inscriere unitate noua    > > >
Trimite recomandare turistica
Contact
search         ×

Caută unităţi de cazare
sau o nouă destinaţie

Harta: world> europa> romania> crisana> bihor> oradea> agrement: Aquapark Nymphaea

Aquapark Nymphaea

Adresa: Aleea Ștrandului, nr. 13B, Oradea, judet Bihor

Categorie: agrement - tip: aquapark

Mentiuni unitate: aquapark, wellness, strand

Locaţie unitate - >> arată harta >>


1 / 20
tmb-slideshow1
2 / 20
tmb-slideshow1
3 / 20
tmb-slideshow1
4 / 20
tmb-slideshow1
5 / 20
tmb-slideshow1
6 / 20
tmb-slideshow1
7 / 20
tmb-slideshow1
8 / 20
tmb-slideshow1
9 / 20
tmb-slideshow1
10 / 20
tmb-slideshow1
11 / 20
tmb-slideshow1
12 / 20
tmb-slideshow1
13 / 20
tmb-slideshow1
14 / 20
tmb-slideshow1
15 / 20
tmb-slideshow1
16 / 20
tmb-slideshow1
17 / 20
tmb-slideshow1
18 / 20
tmb-slideshow1
19 / 20
tmb-slideshow1
20 / 20
tmb-slideshow1

Aquapark Nymphaea1
Aquapark Nymphaea2
Aquapark Nymphaea3
Aquapark Nymphaea4
Aquapark Nymphaea5
Aquapark Nymphaea6
Aquapark Nymphaea7
Aquapark Nymphaea8
Aquapark Nymphaea9
Aquapark Nymphaea10
Aquapark Nymphaea11
Aquapark Nymphaea12
Aquapark Nymphaea13
Aquapark Nymphaea14
Aquapark Nymphaea15
Aquapark Nymphaea16
Aquapark Nymphaea17
Aquapark Nymphaea18
Aquapark Nymphaea19
Aquapark Nymphaea20

Despre unitate

• Aquapark Nymphaea, complexul cu servicii la standarde mondiale Aquapark Nymphaea – supremația distracției și bucuriei și, din perspectiva celor ce l-au vizitat… un tărâm de vis. De ce? Iată câteva motive: În exterior sunt 7 bazine, pentru adulți și copii, bazin cu valuri ce ajung până la o adâncime de 2,15 metri, bazin cu tobogane, bazin olimpic de înot (adâncime 2 metri) și bazin de sărituri; În interior sunt 6 bazine, inclusiv unul cu o corabie și apă mică pentru copii și 4 tobogane de diverse dimensiuni; O zonă SPA cu baie turcească și bazine cu apă geotermală cu diverse temperaturi, cameră cu aburi, cameră de masaj și zonă de relaxare, camere de saună (cu infraroșu, aromoterapie, rusească, finlandeză, salină și cameră cu frig). Complexul, situat pe malul Nordic al Crișului Repede, este dovada tranziției cu succes, din fosta zona a Ștrandului Municipal într-un proiect de 88.342.934 lei, folosiți pentru amenajarea a 67.694 mp. Aquapark Nymphaea este dotat cu servicii la standarde mondiale și cu siguranță va deveni un punct central de turism pentru țara noastră. Este o dovadă a României în care se poate, un loc unde localnicii sunt, bineînțeles ospitalieri, așa cum știm bine că este acest popor, dar și o dovadă vie a seriozității și un exemplu pentru alte zone în dezvoltarea turistică. Aquapark Nymphaea Oradea Te așteptăm să petreci acest sfârșit de săptămână alături de noi! Bazinele, jacuzzi-urile, toboganele, baia turcească, saunele, zonele de relaxare, ședințele de masaj, locul de joacă pentru copii, mesele de biliard și nu numai, pot fi alegerea perfectă pentru petrecerea zilelor de weekend! Grăbește-te să-ți rezervi loc în cel mai mare aquapark din această zonă, achiziționând bilete online: http://aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete Biletele achiziționate anticipat îți asigură locul în Complexul Nymphaea, unde distracția și relaxarea sunt pe primul plan! DESPRE ORADEA Bine ai venit in Oradea, unul din cele mai frumoase orase din Romania! Aici se afla informatii generale administrative, economice si istorice despre oras, unitati de cazare si apartamente disponibile, obiective turistice, restaurante, puburi, baruri, magazine, etc. Toate acestea se regasesc nu numai in liste utile ci si in descrieri insotite de imagini si informatii pentru ghidarea vizitatorilor. Doar cu un simplu click puteti accesa si informatii importante despre judetul Bihor, judet care abunda in obiective turistice ce neaparat trebuie vizitate. <<<
Pentru mai multe informaţii puteţi contacta direct unitatea:

Membru VoyageTube

Email: http://www.aquapark-nymphaea.ro/contact

Pagina web: http://www.aquapark-nymphaea.ro/

Telefon receptie: +40771355322
 


Coordonate: 47.05420000 , 21.94800000Recenzii - Recomandări turistice


Formular pentru trimiterea unei Recenzii
Formular pentru trimiterea unei Recomandări turistice

 


Informații generale

Acest site nu face vânzări sau transferuri de bani, nu vă solicită informații despre carduri sau alte conturi bancare şi nu foloseşte cookies.

Completând diverse formulare, transmiteți următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, telefon, ip. Dacă nu furnizați aceste date obligatorii, formularul nu se va putea trimite, iar solicitarea dvs. nu va ajunge la destinație. Prin accesarea butonului TRIMITETI, vă dați acordul ca datele transmise să fie colectate. In caz contrar, vă rugăm să întrerupeți navigarea în acest site.

Rezervările se fac direct la unitățile hoteliere şi de cazare. Prețurile afişate sunt informative. Opțiunile de plată și anulare depind de fiecare unitate. Pentru a obține un discount, nu uitați să menționați că sunați din VoyageTube - Cea mai buna ofertă a momentului o veți primi direct de la unitate, prin formularul de confirmare comandă.!

Procedura de rezervare

Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.

Dacă ați plătit un avans la rezervare, aveți o garanție că hotelierul își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă poate asigura că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Menționati pe documentul de plată toate datele legate de sejurul dvs.

Mențiuni: Specificațiile din această pagină au caracter informativ şi se pot modifica în timp fără nicio notificare. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordante apărute. Contactați direct pagina web şi unitatea turistică pentru informații complete.