meniu         ×Vacante exotice, City-break
Inscriere unitate noua    > > >
Trimite recomandare turistica
Contact
search         ×

Caută unităţi de cazare
sau o nouă destinaţie

Harta site: world > termeni conditii


VoyageTube.com - Cazare, Agrement, Vacante, Excursii, Ghid turistic

Termeni și condiții - v1.1

1. Generalități
VoyageTube.com este operatorul platformei turistice online ce cuprinde structura si conținutul paginilor, precum și serviciile oferite in retea. Orice accesare a platformei VoyageTube este atribuită unui vizitator, indiferent de zona geografică din care provine. Acțiunile vizitatorilor sunt guvernate prin Termeni și condiții, si prin declaratia de confidentialițate cuprinsa in Protecția datelor.
Prin accesarea și utilizarea acestei platforme, vizitatorii confirmă că au citit si înţeles condiţiile menţionate si accepta să se supună acestor termeni și condiții de utilizare, inclusiv declaraţia de confidenţialitate. De asemenea, accepta faptul că prevederile menționate pot fi modificate unilateral pe viitor, ori de câte ori administratorul consideră că trebuie operate diverse actualizări si imbunatățiri legale.
Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din Termeni și condiții, aveți obligația să întrerupeți navigarea și să părăsiți platforma turistica VoyageTube indiferent de paginile pe care intenționați să le vizitați.