4

Rezervările Dvs. se trimit direct la Unităţile de Cazare alese. Acestea vor răspunde cererilor primite.

Nu se percep comisioane de rezervare sau alte taxe.


VoyageTube.com nu solicită date despre conturi bancare sau carduri, nu face vânzări ori transferuri de bani.
Prin continuarea navigării acceptaţi articolele din Termeni și condiţii, precum și Politica de confidenţialitate privind protecţia datelor.

In caz contrar, vă rugăm să întrerupeţi navigarea


>> Continuă navigarea >>

meniu         ×

Judetul Bihor
Vacante exotice, City-break
Inscriere unitate noua    > > >
Trimite recomandare turistica
Contact
search         ×

Caută unităţi de cazare
sau o nouă destinaţie

Harta: world> europa> romania> crisana> bihor> oradea> obiectiv: Casa Deutsch

Casa Deutsch

Adresa: Str. V.Alecsandri, nr.4 , Oradea, judet Bihor

Categorie: obiectiv - tip: turistic

Mentiuni unitate: cladire

Locaţie unitate - >> arată harta >>


1 / 20
tmb-slideshow1
2 / 20
tmb-slideshow1
3 / 20
tmb-slideshow1
4 / 20
tmb-slideshow1
5 / 20
tmb-slideshow1
6 / 20
tmb-slideshow1
7 / 20
tmb-slideshow1
8 / 20
tmb-slideshow1
9 / 20
tmb-slideshow1
10 / 20
tmb-slideshow1
11 / 20
tmb-slideshow1
12 / 20
tmb-slideshow1
13 / 20
tmb-slideshow1
14 / 20
tmb-slideshow1
15 / 20
tmb-slideshow1
16 / 20
tmb-slideshow1

Casa Deutsch1
Casa Deutsch2
Casa Deutsch3
Casa Deutsch4
Casa Deutsch5
Casa Deutsch6
Casa Deutsch7
Casa Deutsch8
Casa Deutsch9
Casa Deutsch10
Casa Deutsch11
Casa Deutsch12
Casa Deutsch13
Casa Deutsch14
Casa Deutsch15
Casa Deutsch16

Despre unitate

• Magazinul de sticlărie Deutsch K.I. Cu toate că numele arhitectului și cel al constructorului nu sunt cunoscute, Magazinul de sticlărie Deutsch K.I. aparține secessionului, stil ce și-a lăsat amprenta și în orașul Oradea. Se spune că prin anii 1906 – 1910 a apărut Magazinul de sticlărie Deutsch K.I., în jurul căruia planează însă informații destul de neclare. Singurul lucru cert este reprezentat de faptul că în anul 1906 firma Deutsch K. I. a cumpărat Fabrica de sticlă de la Pădurea Neagră. Construcția impunătoare din veacul al XX-lea și din veacul nostru, ce stă așezată peste o fostă prăvălie cu un singur etaj din secolul al XIX-lea, a servit fabricării de sticlă, porțelan și lampadare. Afacerea a fost condusă de Deutsch K. I. până în anul 1917 când ajunge aproape de faliment. În anul 1920 magazinul a fost cumpărat de către Markovits Hermann, cel care ridică din nou nivelul de producție. Între anii 1960 și 1990 fabrica de sticlă este înlocuită cu magazinul de articole pentru copii, Gulliver. Iar, cu toate că în anul 1970 aproape întreaga lucrare a fost reconstruită, responsabilii cu acest proiect au reușit să păstreze o bună parte dintre elementele inițiale ce făceau ca fosta sticlărie să fie specială. Clădirea este împărțită în trei axe principale și împodobită cu numeroase detalii gândite armonios, abordându-se teme florale ce amintesc de broderia tradițională. Monumentul istoric este amplasat vis-a-vis de Casa Roth și în apropierea multor alte edificii reprezentative pentru orașul de pe Crișul Repede. Contact – Magazinul Deutsch K.I. Adresă: Strada Vasile Alecsandri, nr.4 Telefon: +40-259-437.000 E-mail: primarie@oradea.ro Web: AICI Articol scris de Diana Pașc <<<
Pentru mai multe informaţii puteţi contacta direct unitatea:

Membru VoyageTube

Email:

Pagina web:

Telefon receptie:
 


Coordonate: 47.05428100 , 21.92963400Recenzii - Recomandări turistice


Formular pentru trimiterea unei Recenzii
Formular pentru trimiterea unei Recomandări turistice

 


Informații generale

Acest site nu face vânzări sau transferuri de bani, nu vă solicită informații despre carduri sau alte conturi bancare şi nu foloseşte cookies.

Completând diverse formulare, transmiteți următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, telefon, ip. Dacă nu furnizați aceste date obligatorii, formularul nu se va putea trimite, iar solicitarea dvs. nu va ajunge la destinație. Prin accesarea butonului TRIMITETI, vă dați acordul ca datele transmise să fie colectate. In caz contrar, vă rugăm să întrerupeți navigarea în acest site.

Rezervările se fac direct la unitățile hoteliere şi de cazare. Prețurile afişate sunt informative. Opțiunile de plată și anulare depind de fiecare unitate. Pentru a obține un discount, nu uitați să menționați că sunați din VoyageTube - Cea mai buna ofertă a momentului o veți primi direct de la unitate, prin formularul de confirmare comandă.!

Procedura de rezervare

Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.

Dacă ați plătit un avans la rezervare, aveți o garanție că hotelierul își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă poate asigura că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Menționati pe documentul de plată toate datele legate de sejurul dvs.

Mențiuni: Specificațiile din această pagină au caracter informativ şi se pot modifica în timp fără nicio notificare. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordante apărute. Contactați direct pagina web şi unitatea turistică pentru informații complete.