meniu         ×

Judetul Bihor
Vacante exotice, City-break
Inscriere unitate noua    > > >
Trimite recomandare turistica
Contact
search         ×

Caută unităţi de cazare
sau o nouă destinaţie

Pietrele si Gardul Boghii

Parcul Natural Apuseni, judet Bihor

Categorie: obiectiv - tip: natural

Menţiuni unitate: arie protejata

Locaţie unitate - >> arată harta >>Recomandare turistică
1 / 20
tmb-slideshow1
2 / 20
tmb-slideshow1
3 / 20
tmb-slideshow1
4 / 20
tmb-slideshow1
5 / 20
tmb-slideshow1
6 / 20
tmb-slideshow1
7 / 20
tmb-slideshow1
8 / 20
tmb-slideshow1
9 / 20
tmb-slideshow1
10 / 20
tmb-slideshow1
11 / 20
tmb-slideshow1
12 / 20
tmb-slideshow1
13 / 20
tmb-slideshow1
14 / 20
tmb-slideshow1
15 / 20
tmb-slideshow1
16 / 20
tmb-slideshow1
17 / 20
tmb-slideshow1
18 / 20
tmb-slideshow1
19 / 20
tmb-slideshow1
20 / 20
tmb-slideshow1

Pietrele si Gardul Boghii1
Pietrele si Gardul Boghii2
Pietrele si Gardul Boghii3
Pietrele si Gardul Boghii4
Pietrele si Gardul Boghii5
Pietrele si Gardul Boghii6
Pietrele si Gardul Boghii7
Pietrele si Gardul Boghii8
Pietrele si Gardul Boghii9
Pietrele si Gardul Boghii10
Pietrele si Gardul Boghii11
Pietrele si Gardul Boghii12
Pietrele si Gardul Boghii13
Pietrele si Gardul Boghii14
Pietrele si Gardul Boghii15
Pietrele si Gardul Boghii16
Pietrele si Gardul Boghii17
Pietrele si Gardul Boghii18
Pietrele si Gardul Boghii19
Pietrele si Gardul Boghii20

Alte detalii

Despre obiectiv

• Pietrele Boghii Bihor Detalii Pietrele Boghii • situate in comuna Pietroasa, judetul Bihor; • rezervatie geologica; • reprezinta un obiectiv turistic major dat de ampla priveliste pe care o ofera asupra zonei vestice a Muntilor Bihor si Depresiunii Beiusului; • sub Pietrele Boghii, pe o brana cu grohotisuri, se afla intrarea in Pestera Sura Boghii. Amfiteatrul Pietrele Boghii Posted in Obiective naturale | Aria protejată Pietrele Boghii cuprinde unul dintre cele mai mari abrupturi ale Munţilor Bihorului și oferă turistului una dintre cele mai frumoase privelişti din Munții Bihor, unii o consideră cea mai frumoasă priveliște din Bihor. Ajunși deasupra „Amfiteatrului” Pietrele Boghii, simțim prăpastia prin lumina albastră ce difuzează printre pomi și în față se cască un abis de câteva sute de metri. Urmărind marginea prăpastiei, spre stânga sau spre dreapt, pentru a cauta un loc ideal de a privi în zare și de a te bucura de priveliște. De pe masivul de stânci avem o vedere ca din avion asupra sinuozităților pe care le face Valea Bohii, încastrată la început într-un canion, apoi scapată în larg într-o luncă cu poieni. Chiar la picioarele noastre pereții scapă verticali până în fundul văii Boga cu casele din Satul de vacanţă Boga, iar spre dreapta se vede Valea Rea, străjuită de Vf. Cornu Munţilor. Spre stânga se vede frumoasa Vale Oşelu, apoi culmea pe care şerpuieşte drumul judeţean Pietroasa – Padiş străjuită de Măgura Seacă. Priveliştea cuprinde însă în plan mai îndepărtat la stânga culmea Ştirbina – Tătăroaia, în dreapta Măgura Guranilor, apoi Măgura Fericii şi versantul vestic al Bohodeiului, iar atunci când atmosfera e clară se vede depresiunea Beiuș si culmile lungi și împădurite ale Munţilor Codru-Moma. Un lucru înteresant despre aria protejată Pietrele Boghii este faptul că acum câţiva ani au fost aduse în zonă câteva familii de capre negre, pe care turiștii le pot vedea pe stâncile masive, dacă sunt norocoși. Liniștea acestui loc, văile prăpăstioase, sălbatice și întunecoase, priveliştile largi și uimitoare oferite de Pietrele Boghii, trezește în sufletul turistului un sentiment de libertate și liniște. Pietrele Boghii 46.606467, 22.693173 Pietrele BoghiiGPS: 46.606349, 22.693130Povestea locului... (Direcţii) <<<

Coordonate: 46.60678300 , 22.69076300Recenzii

Formular pentru trimiterea unei Recenzii


Formular pentru trimiterea unei Recomandări turistice

 


Informații generale

Acest site nu face vânzări sau transferuri de bani, nu vă solicită informații despre carduri sau alte conturi bancare şi nu foloseşte cookies.

Completând diverse formulare, transmiteți următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, telefon, ip. Dacă nu furnizați aceste date obligatorii, formularul nu se va putea trimite, iar solicitarea dvs. nu va ajunge la destinație. Prin accesarea butonului TRIMITETI, vă dați acordul ca datele transmise să fie colectate. In caz contrar, vă rugăm să întrerupeți navigarea în acest site.

Rezervările se fac direct la unitățile hoteliere şi de cazare. Prețurile afişate sunt informative. Opțiunile de plată și anulare depind de fiecare unitate. Pentru a obține un discount, nu uitați să menționați că sunați din VoyageTube - Cea mai buna ofertă a momentului o veți primi direct de la unitate, prin formularul de confirmare comandă.!

Procedura de rezervare

Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.

Dacă ați plătit un avans la rezervare, aveți o garanție că hotelierul își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă poate asigura că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Menționati pe documentul de plată toate datele legate de sejurul dvs.

Mențiuni: Specificațiile din această pagină au caracter informativ şi se pot modifica în timp fără nicio notificare. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordante apărute. Contactați direct pagina web şi unitatea turistică pentru informații complete.