meniu         ×

Judetul Bihor
Vacante exotice, City-break
Inscriere unitate noua    > > >
Trimite recomandare turistica
Contact
search         ×

Caută unităţi de cazare
sau o nouă destinaţie

Platoul si Cabana Padis

Parcul Natural Apuseni, judet Bihor

Categorie: obiectiv - tip: natural

Menţiuni unitate: arie protejata

Locaţie unitate - >> arată harta >>Recomandare turistică
1 / 20
tmb-slideshow1
2 / 20
tmb-slideshow1
3 / 20
tmb-slideshow1
4 / 20
tmb-slideshow1
5 / 20
tmb-slideshow1
6 / 20
tmb-slideshow1
7 / 20
tmb-slideshow1
8 / 20
tmb-slideshow1
9 / 20
tmb-slideshow1
10 / 20
tmb-slideshow1
11 / 20
tmb-slideshow1
12 / 20
tmb-slideshow1
13 / 20
tmb-slideshow1
14 / 20
tmb-slideshow1
15 / 20
tmb-slideshow1
16 / 20
tmb-slideshow1
17 / 20
tmb-slideshow1
18 / 20
tmb-slideshow1
19 / 20
tmb-slideshow1
20 / 20
tmb-slideshow1

Platoul si Cabana Padis1
Platoul si Cabana Padis2
Platoul si Cabana Padis3
Platoul si Cabana Padis4
Platoul si Cabana Padis5
Platoul si Cabana Padis6
Platoul si Cabana Padis7
Platoul si Cabana Padis8
Platoul si Cabana Padis9
Platoul si Cabana Padis10
Platoul si Cabana Padis11
Platoul si Cabana Padis12
Platoul si Cabana Padis13
Platoul si Cabana Padis14
Platoul si Cabana Padis15
Platoul si Cabana Padis16
Platoul si Cabana Padis17
Platoul si Cabana Padis18
Platoul si Cabana Padis19
Platoul si Cabana Padis20

Alte detalii

Despre obiectiv

• Platoul Padis Bihor 1 Detalii Platoul Padis • se afla in ramura nordica a Muntilor Bihor, lant din Muntii Apuseni; • face parte din Parcul Natural Apuseni, fiind o zona de conservare speciala, unde sunt permise doar activitatile legate de cercetarea stiintifica; • reprezinta unul dintre cele mai spectaculoase fenomene carstice din Romania; • Platoul Padis este situat la o altitudine de 1.200 m si reuneste abrupturi, vai salbatice, chei adanci, canioane, doline, lapiezuri, marmite, ponoare, sorburi, izbucuri, polii, hoance, avene si pesteri; • aici are loc si un fenomen specific - "ceata padisana", care se formeaza seara, din amestecul de aer rece cu aerul cald acumulat in timpul zilei in doline; • pe acest platou, pe o suprafata de 36 ha, intalnim Cetatile Ponorului, ce constau in 3 cercuri mari de stanci; • zona este bogata in pesteri, pe o distanta relativ mica elementele naturii daltuind peste 30 de pesteri. <<<

Coordonate: 46.59683600 , 22.73296600Recenzii

Formular pentru trimiterea unei Recenzii


Formular pentru trimiterea unei Recomandări turistice

 


Informații generale

Acest site nu face vânzări sau transferuri de bani, nu vă solicită informații despre carduri sau alte conturi bancare şi nu foloseşte cookies.

Completând diverse formulare, transmiteți următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, telefon, ip. Dacă nu furnizați aceste date obligatorii, formularul nu se va putea trimite, iar solicitarea dvs. nu va ajunge la destinație. Prin accesarea butonului TRIMITETI, vă dați acordul ca datele transmise să fie colectate. In caz contrar, vă rugăm să întrerupeți navigarea în acest site.

Rezervările se fac direct la unitățile hoteliere şi de cazare. Prețurile afişate sunt informative. Opțiunile de plată și anulare depind de fiecare unitate. Pentru a obține un discount, nu uitați să menționați că sunați din VoyageTube - Cea mai buna ofertă a momentului o veți primi direct de la unitate, prin formularul de confirmare comandă.!

Procedura de rezervare

Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.

Dacă ați plătit un avans la rezervare, aveți o garanție că hotelierul își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă poate asigura că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Menționati pe documentul de plată toate datele legate de sejurul dvs.

Mențiuni: Specificațiile din această pagină au caracter informativ şi se pot modifica în timp fără nicio notificare. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordante apărute. Contactați direct pagina web şi unitatea turistică pentru informații complete.