Oradea, judet Bihor, Romania
Votat drept cel mai frumos oras al tarii, situat in partea vestica a tarii, langa granita cu Ungaria, Oradea este orasul de resedinta al judetului Bihor
Sanmartin, judet Bihor, Romania
Cea mai mare si renumita statiune cu ape termale a tarii, centru de tratament si recuperare cu regim permanent, la doar 8 km de Oradea
Sanmartin, judet Bihor, Romania
Situata langa Baile Felix, statiunea ofera spatii de cazare linistite, rustice si o varietate de ape minerale termale cu efect terapeutic in numeroase afectiuni.
Oradea, judet Bihor, Romania
Parc de distractii cu tobogane exterioare si interioare, bazine de relaxare si inot, sauna, masaj, baie turceasca, restaurante, terase, terenuri de sport
Sanmartin, judet Bihor, Romania
Deschis tot timpul anului, funcţionând cu binecunoscuta apă termală din renumita staţiune balneară Băile Felix, cazare la hotel 4 stele, restaurant, distractie.
Chișcău, judet Bihor, Romania
Pestera a fost descoperita din intamplare de Traian Curta in 1975. Aici se gasesc scheletele unei specii disparute de urs de caverna (Ursus Spelaeus).
Munții Apuseni, Carpaţii Occidentali
Arie naturala protejata a Muntilor Apuseni de valoare turistica exceptionala, unica in tara, cu o diversitate a obiectivelor de suprafata si subterane greu de egalat.
Munții Apuseni, Carpaţii Occidentali
Situat la 1150 de metri altitudine, statiunea Vartop din Parcul Natural Apuseni ofera turistilor cazare si confort în imediata vecinătate a pârtiilor de schi.
Vadu Crisului, Bihor, Romania
Destinatie turistica ce cuprinde obiective ca Pestera si Cascada Vadu Crisului, Defileul Crisului Repede si alte curiozitati din imprejurimi cu posibilitati de cazare.
Rosia, judet Bihor, Romania
Unicitatea formatiunilor calcaroase gasite, reprezinta atractia principala a pesterii. Traseul vizitabil este de 200 m galerie de mina si 100 m galerie de pestera.
Suncuius, judet Bihor, Romania
Peștera Vântului a fost descoperita în 1957 fiihd cea mai mare peșteră din România, cu o lungime totală de 47 km. Se afla in Munții Pădurea Craiului, zona Suncuius.
Padis, Munții Bihorului, Romania
Parte integrantă a zonei turistice Padiș, arie protejată de interes național, platoul are o suprafață de 39 ha. Administrativ apartine comunei Pietroasa / drum județean DJ763
Obiective turistice de patrimoniu, Bihor
Pe lângă rolul religios, aceste construcții unice de mare valoare arhitecturală și istorică, pot deveni adevărate obiective turistice. Multe dintre ele eu fost renovate.
Destinatii turistice, judet Bihor
În Bihor a fost creată prima reţea de peşteri turistice, în care au acces nu doar speologii profesionişti, ci şi neinitiatii, care nu au nevoie de echipament special.
Destinatii turistice, judet Bihor
Cascadele, prin frumusețea lor, constituie puncte de atracție turistică importante în cadrul regiunii în care se situează. Astfel, unele au primit denumiri proprii.
Sighiștel, judet Bihor, Romania
Sălbatică şi spectaculoasă, Valea Sighiștelului cuprinde peșteri (aproximativ 160), chei sălbatice, căderei de apă, pereți înguști șî înalți, vegetatie bogată specifica.
Destinatii turistice, judet Bihor
Situata în Munţii Bihor, pe Valea Galbenă, denumirea ei vine de la decorul creat de razele soarelui atunci când pătrund în peşteră printr-o fereastră din tavan.
Destinatii turistice, judet Bihor
Există un număr insemnat de monumente ce aşteaptă de ani de zile răspunsuri clare. Investitiile le-ar putea introduce în circuitul turistic national si international
Betfia, judet Bihor, Romania
Avenul Betfia sau Huda Bradii, “Craterul de la Betfia” este situat langa Băile „1 Mai", pe versantul Dealului Şomleu. Adîncimea maximă este de 86 m.
Padis, Munții Bihorului, Romania
Cunoscuta si ca Avenul V5 sau Avenul din Fața Muncelului este cea mai adâncă peșteră din România. Poate fi vizitată de echipe de speologi experimentați.
Boga, județ Bihor, Romania
Impresioneaza prin minunatele obiective naturale, chei înguste, izbucuri, afluenți, cascade: Văile Oșelu, Bulbuci și Valea Rea, Pietrele Boghii, satul de vacanta Boga
Padis, Munții Bihorului, Romania
Una din cele sapte minuni naturale ale Romaniei-obiectivul turistic de maxim interes din zona Padişului, fiind considerat cel mai grandios fenomen carstic al tarii.
Dobresti, județ Bihor, Romania
Lacul Vida este un lac de acumulare artificial, din Dobrești, langa Luncasprie. Deversorul este sub formă de pâlnie, și creează un efect vizual superb.
Stana de Vale, județ Bihor, Romania
Stâna de Vale este o stațiune de odihnă și tratament, situată în județul Bihor, aflată în componența comunei Budureasa, în Masivul Vlădeasa, la o altitudine de 1100m
Vartop, Munții Bihorului, Romania
Partiile din zona Vartop-Arieseni, situate in inima Muntilor Apuseni, au devenit puncte de atractie importante pentru iubitorii muntelui si a sporturilor de iarna.